Mindful Run 4 Kids Coach opleiding

 

De opleidingen van Mindful Run 4 kids staan geregistreerd bij het NRTO en bij het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO) en voldoet dus aan de strenge Europese richtlijnen voor onderwijsinstellingen. Hierdoor is het mogelijk dat jij gebruikt kunt maken van het STAP-BUDGET subsidie regeling. Je ontvangt 1000 euro subsidie wanneer je gebruikt maakt van deze regeling. Zie onze website voor meer informatie.


In deze praktijkgerichte kindercoach opleiding van 2 dagen leer je hoe je Mindful Run en/of Mindful Walk technieken kunt toepassen bij kinderen van het primair onderwijs en het voortgezet onderwijs. De focus ligt op het lopen, ervaren, leren, maar vooral veel oefeningen.

 

In 2022 kun je op onderstaande datums meedoen aan deze exclusieve 2-daagse opleiding.

Opleidingsdata

 

Voor alle actuele datums check de link hieronder.

 

 https://www.mroi.nl/

 

Informatie over de kindercoach opleiding
 

Mindful Run Nederland heeft een speciale kindercoach  opleiding ontwikkeld gericht op kinderen van het primair onderwijs en het voortgezet onderwijs namelijk Mindful Run 4 Kids.

 

Met de kindercoach opleiding Mindful Run 4 Kids laat je kinderen op een leuke en eenvoudige manier kennismaken met het toepassen van Mindfulness- en ademhalingstechnieken tijdens het (hard)lopen. Tijdens deze opleiding ga je leren hoe je de 4-weekse cursus in de praktijk kunt brengen. Ook is het mogelijk om de 4 weekse cursus als losse workshops te gaan inzetten.

 

De opleidingen worden gegeven door de oprichters en eigenaren van Mindful Run Nederland Martijn Mensink en Dianne Schutmaat. Zij worden geassisteerd door meervoudig Nederlands kampioen en de Kidsrunning trainer van Nederland Dennis Licht.

 

Opleiding Mindful Run 4 Kids coach

 

De kindercoach opleiding duurt twee dagen van 10:00 uur tot ongeveer 16:00 uur en wordt gehouden in Arnhem. De opleiding bestaat uit een theoriegedeelte en een praktijk gedeelte. De 2-daagse opleiding wordt afgesloten met een praktijkexamen. Na het praktijkexamen krijg je een certificaat en ben je een gecertificeerde Mindful Run 4 Kids coach. Vanaf dat moment kun je overal in Nederland een 4 weekse Mindful Run 4 Kids cursus of een losse workshop geven.

 

Kies je niet voor een licentie dan kun je onder je eigen naam de cursus en of de workshops aanbieden.

 

Vereisten om instructeur te worden

 

Het spreekt voor zich dat je, om Mindful Run 4 Kids coach te worden affiniteit moet hebben met kinderen en voorstander bent van bewegen. Kennis van Mindfulness is een pre maar geen vereiste.

 

Wil je meedoen aan deze unieke opleiding dan moet je het volgende doen:

 

Een aanvraag indienen voor toelating tot de opleiding, waarbij de bovenstaande eis wordt onderbouwd. Deze aanvraag kun je mailen naar info@mindfulrun.nl o.v.v. Opleiding Mindful Run 4 Kids coach.

 

Gedurende de opleidingsdagen oefen je alle onderdelen met collega-kandidaten. De kandidaten leggen aan het eind van de opleidingsdagen een theoretisch en praktisch examen af.

 

Certificering en gecertificeerd blijven

 

Je bent gecertificeerd als je het theorie en praktijkexamen hebt gehaald. Eén keer per jaar is er een bijscholingsdag voor de Mindful Run 4 Kids coaches. Deze bijscholing is verplicht om je licentie te behouden van Mindful Run®.

 

Maximale groepsgrootte

 

Per opleiding worden minimaal 8 en maximaal 12 kandidaten toegelaten. Dit garandeert voldoende aandacht voor iedere kandidaat.

 

Kosten

De 2 daagse Mindful Run 4 kids coach opleiding kost 995 euro* (Deze opleiding is vrijgesteld van B.T.W.) 

 

Geregistreerde Onderwijsinstelling

De opleidingen van Mindful Run staan geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO) en voldoet dus aan de strenge Europese richtlijnen voor onderwijsinstellingen.

 

 

Wat kun en mag je allemaal als Mindful Run 4 Kids coach?

 

•Les geven en het aanbieden van de 4 weekse Mindful Run 4 Kids cursus en losse workshops

•Het beschermde logo gebruiken voor marketingdoeleinden;

•Je cursus aanbieden op www.mindfulrun4kids.nl; 

•Deelnemen aan de sociale media* van Mindful Run 4 Kids zoals Facebook, Twitter, Instagram.

 

 

Mindful Run® in Nederland bestaat 6 jaar. Wil jij deel uit maken van ons team? Dan kun jij je aanmelden voor deze unieke opleiding door onderstaand formulier in te vullen.

 

Sportieve groet,

 

Martijn Mensink

 

Mindful Run® Nederland

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.