Mindful Run 4 Kids coaches in Nederland en België

 

In het onderstaande overzicht vind je alle Mindful Run® 4 Kids gecertificeerde instructeurs. Onze Mindful Run 4 Kids coaches bieden een groot aanbod van cursussen en workshops in heel Nederland. Workshop worden altijd op maat gemaakt en afgestemd op de leeftijd en de doelgroep.

 

In de 'Search' balk kun je een plaatsnaam ingeven. De dichts bijzijnde locaties worden getoond

Mindful Run 4 Kids coaches in Nederland

Limburg

Vanessa Ali 

Geulle

 

Vanessa werkt met veel enthousiasme met kinderen in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar en verzorgt workshops en cursussen in het lager en voortgezet-onderwijs; tijdens kinderfeesten en sportdagen.

 

Lees meer over Vanessa:

www.mindfulinspiredwalking.nl

fb.me/mindfulinspiredwalking.nl


Carla Paters 

Limburg

 

 

Carla is erg gepassioneerd in het verspreiden van mindfulness. Carla werkt met veel plezier met kinderen en jongeren van 6 t/m 18 jaar. Dit kan in het basis en voortgezet onderwijs of als kinderfeest, familiedag of in een een-op-een sessie.

 

Lees meer over Carla:

www.feel-leef.com

Facebook


Noord-Brabant

Annet van der Velden

Liempde

 

Annet geeft diverse Mindfulness trainingen en is enorm enthousiast over Mindfulness in combinatie met beweging. Zij brengt dit dan ook met veel plezier over aan kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. 

 

Lees meer over Annet:

www.studiomindmove.nl 


Lisette de Wit

Son en Breugel

 

Lisette is met, voor en door kinderen erg enthousiast en geeft met veel positieve energie de Mindfulrun 4 Kids.

Lisette geeft workshops voor het basis- en voortgezet onderwijs en particuliere 4-weekse cursussen. Dit voor kinderen in de leeftijdsgroepen: 7 tot 9 jaar, 10 tot 12 jaar en 12 tot 16 jaar.

 

Lees meer over Lisette:

www.remindset.nl  

info@remindset.nl

 


Wendy van Riel

 

Wendy gelooft in de kracht van de combinatie van mindfulness en bewegen. Zij brengt dit dan ook met veel enthousiasme en plezier over aan kinderen/ jongeren in de leeftijd van 6 – 16 jaar. Zij geeft cursussen en workshops voor het basis-/voortgezet onderwijs en instellingen/verenigingen.

 

Lees meer over Wendy:

www.bewustbewegenenleven.nl

info@bewustbewegenenleven.nl

 


Utrecht

Janet Sellis

Zeist

 

 

Janet heeft haar eigen praktijk voor het coachen van kinderen en jongeren en is gespecialiseerd in hoogsensitiviteit. Ze vindt het ontzettend belangrijk dat kinderen bewegen en naar buiten gaan, zowel voor de fysieke als de mentale gezondheid.

 

Lees meer over Janet:

http://www.coachjanet.nl


Gelderland

Walter Stouten

Apeldoorn

 

Walter heeft als enthousiaste en ervaren kidsrunning-trainer een mooie verbreding gerealiseerd met Mindfulrun 4 Kids.

Hij geeft leuke workshops en cursussen voor kinderen van 6 tot 16 jaar in de mooie bossen rondom Apeldoorn.

 

Lees meer over Walter:

www.debuitentrainer.nl


Ilona Emaus

Neede

 

Ilona werkt al meer dan 20 jaar in de kinderopvang. Ze verzorgt workshops en cursussen voor kinderen in de leeftijd van 6-12 jaar. Kinderen hebben beweging nodig, dit maakt ze vrolijk en het is gezond! Bewegen en Mindfulness zijn daarom een perfecte combinatie….

 

Lees meer over Ilona:

www.endoorrr.nl 


Elly Vroegh

Geldermalsen

 

Elly is moeder en oma, super gepassioneerd en wil graag dat kinderen veilig kunnen opgroeien.

Ze vindt het mooi om te zien als kinderen verbinding maken, liefde voelen en geaccepteerd worden in deze wereld door middel van bewegen.

 

Lees meer over Elly

https://www.evbalans.nl/


Overijssel

Monique Schipperijn/ Beweegcoach Deventer

 

Samen In Beweging! Monique haar passie is bewegen. Dit brengt ze met veel enthousiasme en plezier over aan zowel kinderen (6 tot 16 jaar) als volwassenen. Met Mindful Run 4 Kids verzorgt zij workshops, 4 weekse cursussen op scholen of particuliere één op één sessies.

 

Lees meer over Monique:

www.beweegcoachdeventer.nl

info@beweegcoachdeventer.nl

Mob. 06-28922322

 

 


Jannie Pekkeriet / Hellendoorn-Sallandse Heuvelrug

 

Jannie werkt als leerkracht in het speciaal onderwijs en is groot voorstander van het buiten bewegen. Ze geeft workshops en de 4-weekse cursus op scholen, clubs, campings en particuliere lessen. Plezierbeleving, zelfbewustzijn ontwikkelen en meer uit je zelf halen zijn belangrijke pijlers in haar werkwijze.

 

Lees meer over Jannie:

e-mail: info@bewegen-natuurlijk.nl 

Facebook: MindfulRun4Kids-SallandseHeuvelrug

website: www.bewegen-natuurlijk.nl 

 

 


Bianca Enting-Platjes / Hardenberg

 

Bianca is een enthousiaste juf op een basisschool, die door kinderen in hun hart wordt gesloten. Daarnaast geeft ze kinderyoga lessen. Bianca heeft een duidelijke missie: Kinderen lekker in hun vel laten zitten, zodat zij zich goed kunnen ontwikkelen en ze mogen zijn wie ze zijn. Ze geeft de Mindful Run 4 Kids trainingen voor kinderen van 6 tot 18 jaar.

 

Lees meer over Bianca:

E-mail: mindfulkidshardenberg@hotmail.com

FB: Mindful Run 4 Kids Hardenberg

06-41383804

 


Zuid-Holland

Sonja Daalhuizen

Dordrecht

 

Sonja geeft workshops in het basis-/voortgezet onderwijs en particuliere 4-weekse cursussen voor kinderen van 8- 12 jaar en jongeren van 12-16 jaar.

 

Lees meer over Sonja:

www.sonjadaalhuizen.nl

info@sonjadaalhuizen.nl


Annegreet Moree- van Donk

Dordrecht

 

Vanuit persoonlijke en professionele interesse is Annegreet gestart met de Mindful Run 4 Kids. Met een duidelijk doel voor ogen richt ze zich op een ontspannen en leuke manier op zowel kleine kinderen vanaf 6 jaar als op pubers t/m 18 jaar.

 

Lees meer over Annegreet:

Info@startleefstijlcoaching.nl

www.startleefstijlcoaching.nl

Facebook


Charlotte Schipperijn 

Rotterdam

 

Charlotte is werkzaam als pedagogisch begeleider/sociotherapeut binnen het Erasmus MC. Ze heeft ervaring in het begeleiden van kinderen en kan dit met veel plezier en geduld overbrengen.

Charlotte geeft workshops/cursussen en één op één trajecten voor kinderen/jongeren in de leeftijd van 6 tot 16 jaar. 

 

Lees meer over Charlotte:

LinkedIN 

Charlotteschipperijn@hotmail.com

06-17749123

 


Drenthe

 

Gerrit Voortman

Coevorden

 

Gerrit Voortman is een voormalig Nederlandse Atleet. Gerrit is inzetbaar binnen het onderwijs, instellingen en particulier. Gerrit heeft naast het reguliere veel ervaring met bijzondere doelgroepen. 

 

Lees meer over Gerrit:

www.gerritvoortman.nl

Facebook

Instagram


Ria van Rooijen 

Aa en Hunze

 

Ria was jaren werkzaam in de bovenbouw van het regulier en speciaal onderwijs. Nu is ze werkzaam op het voortgezet onderwijs als intern begeleider. Zelf is ze hardloopster en ziet wat beweging kan doen voor kinderen én jongeren. Ria vindt het daarom belangrijk om op een ontspannen en leuke manier in beweging te komen, zonder moeten. Ze geeft cursussen/workshops aan kinderen van 9-12 jaar, jongeren van 12-18 jaar, maar ook aan volwassenen. Dit kan particulier zijn, maar ook op scholen.

 

Lees meer over Ria op haar Facebook of Instagram

 

 

Groningen

Marije Kaspers

Groningen

Marije heeft altijd een enorme belangstelling gehad hoe het menselijk brein werkt en wat je met de juiste mindset kunt bereiken. Dat mindset belangrijk is om met de uitdagingen van het leven om te gaan en persoonlijk te kunnen groeien weet zij als alleenstaande moeder van 3 jonge kinderen als geen ander.

 

Sommige gebeurtenissen kunnen een grote impact op je leven hebben en je toekomstvisie behoorlijk in de war schoppen. Het heeft invloed op je zelfbeeld, de keuzes die je maakt en de vervolgstappen die je neemt. Marije gelooft dat je met de juiste ademhaling, beweging, voeding en mindset weer in die energieflow kunt komen om op emotioneel, fysiek, mentaal niveau weer in balans te komen met jezelf.  

 

Vanuit deze holistische benadering heeft zij zich als NLP master coach, tranceformationeel hypnotherapeut, Buteyko therapeut, adem- voedings- en beweegcoach en zelfstandig trainer wandelsport gespecialiseerd in persoonlijke transformaties en energiemanagement. 

 

Als MindfulRun4 kids instructeur geeft zij workshops in het basis- en voortgezet onderwijs en particuliere 4-weekse cursussen voor kinderen van 5 tot 7 jaar, 8 tot 12 jaar en jongeren van 12 tot 14 en 16 tot 18 jaar.


Anneloes Praamstra

Meerstad/Groningen

 

Anneloes is moeder van 3 kinderen en werkt al geruime tijd in de jeugdhulp. Hierdoor heeft ze ervaring met het werken met kinderen en jeugd tot 18 jaar.

 

Het liefst brengt ze kinderen mét hun ouders in beweging, omdat het gezond is en verbindt en zodat ouders of opvoeders op speelse manier een inkijkje krijgen in de binnenwereld van hun kind. 

 

Lees meer over Anneloes op: 

www.fytaalfit.nl