Mindful Run 4 Kids op TV

Wanneer we kinderen leren omgaan met hun emoties van vandaag, geven we ze de vaardigheden die ze nodig hebben om in de toekomst meer balans te ervaren.

 

Hoe prettig zal het zijn als kinderen op een leuke en vooral ontspannen manier kunnen kennismaken met de 7 pijlers van Mindfulness. Dat kinderen de kwaliteiten als verdraagzaamheid, aandacht, geduld, concentratie en vriendelijkheid ontwikkelen? En dat ze deze pijlers praktisch kunnen toepassen in hun eigen leven?

 

De voordelen zijn groot. Want hierdoor kunnen kinderen beter omgaan met de verschillende omstandigheden in hun leven. Daarnaast vergroten kinderen hiermee hun aanwezigheid in het hier en nu.

 

Wij (Dennis Licht, Dianne Schutmaat en Martijn Mensink) zijn super gepassioneerd over de mentale en de fysieke gezondheid van kinderen en tieners. Onze wens is dan ook dat ze veilig kunnen opgroeien, dat ze verbinding maken en onvoorwaardelijke liefde voelen en dat ze zich geaccepteerd voelen in deze wereld d.m.v. bewegen.